لزوم بیداری و هوشیاری در شناخت صلاحیت های انتخاب شوندگان
ما باید بیدار باشیم. جمهوری اسلامی باید بیدار باشد. بیداری ما یک شعار نیست؛ باید حواسمان جمع باشد. در تعیین دولت ها در انتخاب رئیس جمهور - که تا زمان برگزاری انتخابات، چند صباح دیگر بیشتر باقی نمانده - و در گزینش کسانی که در صحنه سیاسی کشور بناست فعالیت کنند، باید حواسمان جمع باشد.
مقام معظم رهبری (مدظله العالی) فرمودند:
ما باید بیدار باشیم. جمهوری اسلامی باید بیدار باشد. بیداری ما یک شعار نیست؛ باید حواسمان جمع باشد. در تعیین دولت ها در انتخاب رئیس جمهور - که تا زمان برگزاری انتخابات، چند صباح دیگر بیشتر باقی نمانده - و در گزینش کسانی که در صحنه سیاسی کشور بناست فعالیت کنند، باید حواسمان جمع باشد.هر یک از اشخاص و شخصیت ها و مسؤولانی که در رأس یک مجموعه ی کاری قرار دارند، تعیین کننده اند؛ هم ایمان آنها، هم عزم و ارادهی آنها، و هم کاردانی و کفایت آنها تعیین کننده است. فرض بفرمایید اگر راجع به فلان مسأله فرهنگی ایراد دارید، یا اگر به فلان مسألهی فنی کشور ایراد دارید، همه ی اینها برمی گردد به مدیریت های گوناگون؛ نه فقط مدیریت در رأس و بالا؛ نه، گاهی مدیریت بالا خوب است، منتها مدیریت های متوسط و میانی - که اشراف و نظارت مسؤولان عالی رتبه بر کار آنها لازم است - گاهی نمی گذارند کار به نتیجه ی مطلوب برسد. بنابراین، این گزینش ها تعیین کننده است.
در این زمینه ها باید با احساس مسؤولیت و ملاحظه ی جوانب و با چشم باز و بصیرت کامل وارد شد. در رأس کار باید کسانی قرار بگیرند که ایمانشان به اسلام و انقلاب و ارزش های اسلامی و انقلابی در حد کافی باشد؛ در ارزش های اسلام تردید نداشته باشند و توان و نشاط و قدرت تحرک و پیگیری شان متناسب با این همه کاری باشد که جمهوری اسلامی دارد، تا ان شاء الله کشور جلو برود.(1)
پینوشت:
1- بیانات در دیدار اعضای مجلس خبرگان رهبری 1383/12/27
منبع: انتخابات؛ لیلة القدر نظام اسلامی (آراء و نظرات مقام معظم رهبری درباره انتخابات)، بکوشش: سعید شیرازی، ناشر: انتشارات انقلاب اسلامی، تهران، 1390ش، ص 116
مقالات مرتبط
تازه های مقالات
ارسال نظر
در ارسال نظر شما خطایی رخ داده است
کاربر گرامی، ضمن تشکر از شما نظر شما با موفقیت ثبت گردید. و پس از تائید در فهرست نظرات نمایش داده می شود
نام :
ایمیل :
نظرات کاربران
{{Fullname}} {{Creationdate}}
{{Body}}